Yhteystiedot

Jo-Jo Teatteri
Manilla,
Itäinen Rantakatu 64B,
20810 Turku

Puh: 040 513 4215
Sähköposti: info@jo-joteatteri.fi

Liput esityksiimme:
liput.jo-joteatteri.fi

Lähetä meille viesti

Askarruttaako mieltäsi jokin teatteriimme liittyvä asia? Lähetä siitä meille viesti!

Nimesi
Sähköposti
Aihe
Viestisi
Viestin lähetys onnistui!
Viestin lähetys epäonnistui. Tarkista, että kaikki viestikentät on täytetty

Jo-Jo Teatteri UKK

Pysäköinti:

Manillan pihaan pysäköinti on kielletty; pihalla on ainoastaan yksi inva-autopaikka. Yleistä maksutonta parkkitilaa on Itäisen Rantakadun sekä lähikatujen varsilla.

Bussilla teatteriin:

Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Förin kohdalla, josta on vain parin, kolmen minuutin kävelymatka teatteriin. Keskustasta Manillaan kulkevat bussit 14, 15A, 15B, 30, 53, 55 ja 56.

Onko teatterissa numeroidut paikat?

Ei ole. Voit valita paikkasi vapaasti

Esityksen alkaminen:

Esitykset pyritään aloittamaan täsmällisesti ilmoitettuna alkamisajankohtana, saavuthan siis riittävän ajoissa paikalle. Esityksen alettua katsomoon pääsee vasta väliajalla. Katsomoon ei pääse myöhästyneenä sisään, sillä haluamme antaa esiintyjille työrauhan ja muille katsojille rauhan nauttia esityksestä häiriöttä.

Väliaikatarjoilu:

Väliajan sisältävissä esityksissä on tarjolla kahvia, teetä, limonadia, vettä ja pientä purtavaa. Alkoholitarjoilua meillä ei ole.

Tilojen esteellisyys:

Teatteritilamme ei valitettavasti ole esteetön, joten otattehan etukäteen yhteyttä, mikäli teillä on saapumiseen tai muita tilaan liittyviä kysymyksiä.

Pyörätuolit ja rollaattorit:

Meillä ei ole varsinaisia pyörätuolipaikkoja, joten ota yhteyttä teatteriin ennen lipun ostamista, jotta voimme selvittää onko pyörätuolin kanssa mahdollista seurata esitystä. Suosittelemme oman avustajan mukaan ottamista, koska tilamme eivät ole esteettömät.

Avustajan lippu:

EU:n Vammaiskortti ja Näkövammaisten keskusliiton näkövammaiskortti ovat käytössä Jo-Jo Teatterissa. Kortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta esitykseemme silloin, kun EU:n vammaiskortissa on A-merkintä tai näkövammaiskortissa on merkittynä haitta-asteeksi vähintään 50%.
Kun tarvitset avustajan lipun, ole yhteydessä teatteriin osoitteessa info@jo-joteatteri.fi tai puhelimitse 040 513 4215 ennen kuin ostat lippusi.

Tilan vuokraus:

Vuokraamme teatterin tiloja kokouksiin, juhliin ja erilaisiin tilaisuuksiin. Tilan vuokraamiseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä Heikki Kustilaan 0400 719 270.

Scroll to Top