Yhdistys ja jäsenistö

Jo-Jo Teatteri on vuonna 1995 perustettu yhdistysmuotoinen teatteri. 1860-luvulta peräisin olevassa Manillan tehdaskiinteistössä toimiva teatteri tarjoaa jäsenistölleen tekemistä niin näyttelijäntyössä kuin teatterin muillakin osa-alueilla.

Vuosittain eri produktioissa työskentelee 40-65 harrastajaa joko näyttämöllä tai puvustuksen, lavastuksen, maskeerauksen ja valo- ja äänitekniikan parissa. Ensi-iltojen määrä vuositasolla vaihtelee neljästä viiteen. Teatteri toimii yhteistyössä alueen muiden teattereiden sekä Turun AMK:n taideakatemian kanssa. Tavoitteenamme on mukavan yhdessäolon lisäksi tehdä korkeatasoista teatteria osin ammattijohtoisesti. Jäsenistö myös ylläpitää teatterin omaa kahviota.

Jo-Jo Teatteri

Pienellä lavalla,
suurella sydämellä

Yhdistyksen johto

Yhdistyksen päivittäistä toimintaa johtaa ja koordinoi jäsenten vuosikokouksessa valitsema yhdistyksen johtokunta.

Johtokunta 2023 – 2024

Anneli Larkia

Puheenjohtaja

Heikki Kustila

Jäsen

Reijo Westerholm

Jäsen

Hanna Ojala

Jäsen

Mikko Siltanen

Jäsen

Riitta Sorvola

Varajäsen

Liity varsinaiseksi jäseneksi tai kannatusjäseneksi!

Otamme mielellämme mukaan uusia jäseniä, kannatusjäseniä ja teatterielämästä kiinnostuneita tekijöitä toimintaamme. Jos haluat lisätietoja teatterin eri osa-alueista ja jäsenyydestä tai kannatusjäsenyydestä, niin ota yhteyttä: info@jo-joteatteri.fi

Jäsenyydestä on sinulle monenlaista iloa ja hyötyä!

Voit olla mukana päättämässä teatterin asioista.

Voit katsoa kaikki Jo-Jo Teatterin omat esitykset ilmaiseksi.

Jäsenenä sinulla on tapaturmavakuutus harjoitusten ja esitysten aikana.

Jäsenkortilla saat myös alennusta Turun ja lähialueiden harrastajateattereiden lipuista.

Täytä jäsenhakemus!

Jäsenhakemukseen pääset allaolevasta painikkeesta. Jäsenrekisterimme on Flo Apps Oy:n ylläpitämässä jäsenrekisterissä. Jäsenmaksu varsinaisille jäsenille on 25 € kalenterivuodessa ja kannatusjäsenyys henkilöjäsenille 25 € ja yritys/yhteisöjäsenille min. 50 € kalenterivuodessa.

Scroll to Top