Ohjeita lipunostoon

Lue tästä: Lippujen tilaus- ja sopimusehdot

Liput ostat kätevimmin Jo-Jo Teatterin lippukaupasta liput.jo-joteatteri.fi ja siihen pääset myös tämän sivuston päävalikosta. Lippukaupassa voit maksaa liput etukäteen, jolloin teatterilla sisäänpääsy sujuu jouhevammin. Voi myös vain varata liput lipppukaupassa, jolloin lippujen maksu tapahtuu teatterin lippukassalla esityspäivänä.

Me emme lähetä sinulle mitään fyysisiä lippuja eikä sinun tarvitse ladata tai tulostaa lippuja mistään. Etukäteen maksetut liput ja lippujen varaukset näemme teatterin lippukassalla sinun ostotilaukseen kirjaamasta nimestä tai ostotilauksen numerosta. Varatut liput tulee lunastaa teatterin lippukassalla näytelmän esityspäivänä viimeistään 20 min ennen esitystä.

Jos verkkokaupassa tai muutoin varattuja lippuja ei lunasteta viimeistään esityspäivänä ennen esityksen alkua, teatterilla on oikeus veloittaa liput asiakkaalta esityksen jälkeen. On siis tärkeää, että perut varaamasi liput, jos sinulle tulee este etkä pääsekään katsomaan näytöstä valitsemanasi päivänä.

Teatterin lippukassa avautuu Kulttuuritehdas Manillassa, Itäinen Rantakatu 64B, aina tuntia ennen esitystä. Muina aikoina lippukassa ei ole auki. Jos näytöksessä on tilaa, niin lippuja voi ostaa myös lippukassalta varaamatta lippuja etukäteen. Katsomon paikat ovat numeroimattomia.

Vepsän kesäteatterissa lippukassa aukeaa puoli tuntia ennen esitystä.

Maksuvälineinä lippukassalla käyvät:

  • käteinen, yleisimmät pankkikortit ja luottokortit
  • Edenred-kortti, Edenred Pay -mobiilimaksu ja Virike-seteli
  • SmartumPay-mobiilimaksu ja Smartum-seteli
  • Epassi-mobiilimaksu ja Tyky+-seteli (kulttuuriin ja liikuntaan)

Ryhmäliput:

Jo 15 hengen ryhmällä on mahdollisuus saada alennus lipunhinnoista. Ryhmälippujen hinnat ja tilaukset sähköpostilla info@jo-joteatteri.fi tai puhelimitse 040 513 4215.

Ryhmälippujen määrän vahvistaminen ja laskutus tapahtuu viimeistään viikkoa ennen esityspäivää, ellei ryhmänjohtajan kanssa ole muuta sovittu. Ensisijaisesti liput maksetaan lippukauppamme kautta verkkomaksuna, toissijaisesti lasku toimitetaan sähköpostilla tai verkkolaskuna. Maksettuja ryhmälippuja ei lunasteta takaisin.

Ryhmäliput odottavat ryhmiä lipunmyyntipisteessä esityspäivänä. Lippuja ei toimiteta ryhmille etukäteen. Suosittelemme, että ryhmäliput lunastetaan n. 1/2 h ennen esityksen alkua.

Avustajan lippu:

Jos sinulla on Turun kaupungin liikuntapalvelujen myöntämä saattajakortti tai Kelan myöntämä vammaiskortti A-merkinnällä, niin avustajasi pääsee maksutta esitykseen. Varaa tällöin hänelle lippukaupasta vapaalippu ja merkitse tilaukseesi, että kyseessä on avustaja. Ilmoita myös sähköpostitilauksesssa/puhelintilauksessa, jos mukanasi on avustaja.

Huomioitavaa teatteritiloista:

Teatteritilan sisäänkäynti on esteellinen, tilaan saavutaan portaikon kautta. Teatterissa ei ole inva-wc:tä ja wc-tiloihin kuljetaan portaikon kautta. Otattehan etukäteen yhteyttä, mikäli teillä on saapumiseen liittyviä kysymyksiä.

Scroll to Top