Ohjeita lipunostoon

Lue tästä: Lippujen tilaus- ja sopimusehdot

Liput ostat kätevimmin Jo-Jo Teatterin lippukaupasta liput.jo-joteatteri.fi ja siihen pääset myös tämän sivuston päävalikosta. Lippukaupassa voit maksaa liput etukäteen, jolloin teatterilla sisäänpääsy sujuu jouhevammin. Voi myös vain varata liput lipppukaupassa, jolloin lippujen maksu tapahtuu teatterin lippukassalla esityspäivänä. Maksetut liput saat teatterin lippukassalta esityspäivänä ja varatut liput tulee lunastaa teatterin lippukassalla näytelmän esityspäivänä viimeistään 20 min ennen esitystä. Katsomon paikat ovat numeroimattomia.

Jos verkkokaupassa varattuja lippuja ei lunasteta viimeistään esityspäivänä ennen esityksen alkua, teatterilla on oikeus veloittaa liput asiakkaalta esityksen jälkeen.

Teatterin lippukassa avautuu Kulttuuritehdas Manillassa, Itäinen Rantakatu 64B, aina tuntia ennen esitystä. Muina aikoina lippukassa ei ole auki. Jos näytöksessä on tilaa, niin lippuja voi ostaa myös lippukassalta varaamatta lippuja etukäteen.

Vepsän kesäteatterissa lippukassa aukeaa puoli tuntia ennen esitystä.

Maksuvälineinä lippukassalla käyvät:

  • käteinen, yleisimmät pankkikortit ja luottokortit
  • Edenred-kortti, Edenred Pay -mobiilimaksu ja Virike-seteli
  • SmartumPay-mobiilimaksu ja Smartum-seteli
  • Epassi-mobiilimaksu ja Tyky+-seteli (kulttuuriin ja liikuntaan)

Ryhmäliput:

Jo 15 hengen ryhmällä on mahdollisuus saada alennus lipunhinnoista. Ryhmälippujen hinnat ja tilaukset sähköpostilla info@jo-joteatteri.fi tai puhelimitse 040 513 4215.

Ryhmälippujen määrän vahvistaminen ja laskutus tapahtuu viimeistään viikkoa ennen esityspäivää, ellei ryhmänjohtajan kanssa ole muuta sovittu. Lasku toimitetaan sähköpostilla tai verkkolaskuna. Maksettuja ryhmälippuja ei lunasteta takaisin.

Ryhmäliput odottavat ryhmiä lipunmyyntipisteessä esityspäivänä. Lippuja ei toimiteta ryhmille etukäteen. Suosittelemme, että ryhmäliput lunastetaan n. 1/2 h ennen esityksen alkua.

Avustajan lippu:

Kun tarvitset avustajan lipun, ole yhteydessä teatteriin osoitteessa info@jo-joteatteri.fi tai puhelimitse 040 513 4215 ennen kuin ostat lippusi.

Huomioitavaa teatteritiloista:

Teatteritilan sisäänkäynti on esteellinen, tilaan saavutaan portaikon kautta. Teatterissa ei ole inva-wc:tä ja wc-tiloihin kuljetaan portaikon kautta. Otattehan etukäteen yhteyttä, mikäli teillä on saapumiseen liittyviä kysymyksiä.

Scroll to Top