Vinkkejä katsojalle ja UKK

Kohteliaisuuden vuoksi toisiamme kohtaan ja auttaaksemme meitä tarjoamaan mukavan ja nautinnollisen kokemuksen kaikille:
huomioi muut katsojat mahdollisuuksiesi mukaan.​

Tule teatteriin terveenä

Mikäli sinulla on sairauden oireita, jää kotiin. Voit vaihtaa varauksesi toiseen näytökseen ja tulla katsomaan esityksen myöhemmin.

Osta liput ennakkoon

Jos maksat liput vasta teatterilla, niin maksathan ne kortilla. Koetamme välttää käteisen rahan käyttöä, jotta emme levittäisi turhaan bakteereita.

Tule ajoissa paikalle

Kun tulet ajoissa paikalle, niin vältät ruuhkan lipunmyynnissä ja voit valita itsellesi sopivimman paikan katsomosta. Teatterin ovet aukeavat tuntia ennen esitystä.

Jo-Jo Teatteri UKK

Pysäköinti

Manillan pihaan pysäköinti on kielletty; pihalla on ainoastaan yksi inva-autopaikka. Yleistä maksutonta parkkitilaa on Itäisen Rantakadun sekä lähikatujen varsilla.

Bussilla teatteriin

Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Förin kohdalla, josta on vain parin, kolmen minuutin kävelymatka teatteriin. Keskustasta Manillaan kulkevat bussit 14, 15A, 15B, 30, 53, 55 ja 56.

Onko teatterissa numeroidut istumapaikat?

Ei ole. Voit valita paikkasi vapaasti.

Esityksen alkaminen

Esitykset pyritään aloittamaan täsmällisesti ilmoitettuna alkamisajankohtana, saavuthan siis riittävän ajoissa paikalle. Katsomoon ei pääse myöhästyneenä sisään, koska haluamme antaa esiintyjille työrauhan ja muille katsojille rauhan nauttia esityksestä häiriöttä. Esityksen alettua katsomoon pääsee vasta väliajalla.

Väliaikatarjoilu

Väliajan sisältävissä esityksissä on tarjolla kahvia, teetä, limonadia, vettä ja pientä purtavaa. Alkoholitarjoilua meillä ei ole.

Tilojen esteellisyys

Teatteritilamme ei valitettavasti ole esteetön, joten otathan etukäteen yhteyttä, mikäli sinulla on saapumiseen tai muita tilaan liittyviä kysymyksiä.

Pyörätuolit ja rollaattorit

Meillä ei ole varsinaisia pyörätuolipaikkoja, joten ota yhteyttä teatteriin ennen lipun ostamista, jotta voimme selvittää onko pyörätuolin kanssa mahdollista seurata esitystä. Suosittelemme oman avustajan mukaan ottamista, koska tilamme eivät ole esteettömät.

Avustajan lippu

Jos sinulla on Turun kaupungin liikuntapalvelujen myöntämä saattajakortti tai Kelan myöntämä vammaiskortti A-merkinnällä, niin avustajasi pääsee maksutta esitykseen. Varaa tällöin hänelle lippukaupasta vapaalippu ja merkitse tilaukseesi, että kyseessä on avustaja. Ilmoita myös sähköpostitilauksesssa/puhelintilauksessa, jos mukanasi on avustaja.

Tilan vuokraus

Vuokraamme teatterin tiloja kokouksiin, juhliin ja erilaisiin tilaisuuksiin. Tilan vuokraamiseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä Heikki Kustilaan 0400 719 270.

Scroll to Top