Veriruusut-info

Jo-Jo Teatterin ensi syksyn ohjelmistossa nähdään Anneli Kannon kirjoittama ja ohjaaja Pekka Saariston dramatisoima koskettava tarina Veriruusut.
Se kertoo vuoden 1918 tapahtumista – kahtia jakautuneesta kansastamme ja sen ihmiskohtaloista. Yhteiskunnallisen muutoksen vaatimus tempaisee myös nuoret naiset mukaan järkyttävään, historialliseen tragediaan.

Näytelmän työryhmään etsimme nyt näyttelijöitä ja muuta työryhmää. Varsinkin nuorilla naisilla on paljon näyteltävää, kertoohan tarina aseisiin tarttuneista punakaartilaisnaisista.

Keväällä työryhmä kokoontuu teatterilla muutama kerran. Näytelmän varsinaiset harjoitukset alkavat lokakuun alussa ja tuotanto kokonaisuudessaan jatkuu vuoden 2025 tammikuuhun.
Mukaan haetaan näyttelijöitä ikähaarukassa 15-80 v.
Rooleja näytelmässä on kuutisenkymmentä.

Näytelmän starttitilaisuus on Jo-Jo Teatterilla ke 8.5. klo 18.
La 11.5. klo 16-18 kirjailija Anneli Kanto tapaa työryhmää teatterilla.
Ke 15.5. on työryhmän tapaamien klo 18-21.

Kaikki työryhmään haluavat tulkaa sankoin joukoin paikalle näihin tilaisuuksiin.

La 11.5. klo 12-15 järjestämme näytelmästä yleisölle avoimen keskustelutilaisuuden Turun kaupunginkirjaston auditoriossa. Tilaisuuden alustavat kirjailija Anneli Kanto sekä historioitsija Rauno Lahtinen. Yleisöllä on mahdollisuus esittää tilaisuudessa kysymyksiä niin näytelmän ohjaajalle Pekka Saaristolle kuin myös tilaisuuden alustajille.

Tervetuloa kaikki asiasta kiinnostuneet paikalle!

Lisätiedot: info@jo-joteatteri.fi tai teatterin puh. 040 513 4215

Scroll to Top