Romanttinen trauma & Paluu rakkauden planeetalle

Ihmisen ensimmäinen kokemus rakkaudesta syntyy lapsen ja kasvattajan turvallisessa vuorovaikutussuhteessa. Jos tämä yhteys katkeaa lapsuudessa traumaattisesti, ihminen menettää myös myöhemmässä elämässään mahdollisuuden rakastaa aidosti itseään tai toista. Jussi Pajuniemen ja Valtteri Lipastin Romanttinen trauma & Paluu rakkauden planeetalle -yhteisproduktio ottaa rohkealla tavalla esiin rakkaudettomuudessa kasvamisen seurauksia yksilö- ja yhteisötasolla.

Koskettavan omakohtainen ja samaistuttava esitys kuvaa yrityksiä kasvaa aikuiseksi lapsuudessa rakentuneiden suojaroolien avulla. Pajuniemelle rakkauden etsintä on suorituskeskeinen taistelu, jossa ihailluksi ja hyväksytyksi tulemisen tarpeet ajavat lopulta elämän sietokyvyn rajoille. Oman tunne-elämän kaoottisuuteen havahtuminen työntää Pajuniemen tragikoomisia sävyjä saavalle matkalle, jota vie eteenpäin hitaasti itsestä paljastuva rakkaus. Pajuniemen kerronnan ja Lipastin musiikin kautta tulee kuulluksi se, että jokainen tarvitsee ensin kokemuksen rakastettuna olemisesta, jotta voi rakastaa toista.

Romanttinen Trauma –  elämäkerta – Jussi Pajuniemi

Paluu rakkauden planeetalle – musiikki – Valtteri Lipasti

Näytelmän kesto noin 2 tuntia 10 minuuttia (sisältää väliajan 20
minuuttia).

Esityspäivät:

Pe 1.12. klo 19.00 – ENSI-ILTA
La 2.12. klo 19.00
Ke 6.12. klo 14.00
Pe 8.12. klo 19.00
Pe 15.12. klo 19.00
La 16.12. klo 19.00

Liput:

Peruslippu 22€
Eläkeläislippu 18€
Opiskelijalippu 15€

Liput Jo-Jo Teatterin lippukaupasta https://liput.jo-joteatteri.fi
sähköpostilla info@jo-joteatteri.fi
Yli 15 hengen ryhmävaraustiedustelut: info@jo-joteatteri.fi tai puh.  040 513 4215

Huomioitavaa teatteritiloista:

Teatteritilan sisäänkäynti on esteellinen, tilaan saavutaan portaikon kautta. Teatterissa ei ole inva-wc:tä ja wc-tiloihin kuljetaan portaikon kautta.

Scroll to Top