Jo-Jo Teatteri - Jääkuvia

Jääkuvia-näytelmän casting la 6.4.

Jääkuvia on Kristian Smedsin kirjoittama näytelmä, jonka Jo-Jo Teatterille ohjaa Pepe Hakala.

Esityksessä kerrotaan kymmenen erilaisen kuvan kautta elämästä, erilaisista ihmiskohtaloista, toteutumattomista haaveista, perheestä, rakkaudesta, läsnäolosta ja alistumisesta. Kaikessa karuudessaan näytelmä on vilpitön ja aito se ja pitää sisällään myös ripauksen huumoria. Esityksestä on tulossa ”riisuttu” ja tietyllä tapaa koruton, ja se toteutetaan ensemble-tyylisesti.

Näytelmään etsitään siis kuusihenkistä, toivomme kaikenikäisiä hakijoita, näyttelijä-ensemblea, josta jokainen on lavalla lähes esityksen alusta loppuun. Alaikäraja mukaan hakemiselle on (noin) 15 vuotta, yläikärajaa ei siis ole. Esityksen kerronta on monologi-ja dialogipainotteista, ja pitkien tekstipätkien lisäksi siinä on myös liikunnallisia osuuksia. 

Ensemble-luonteen vuoksi hakijoilta toivotaan liikunnallisuutta ja kykyä ilmaista tekstiä. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, ja liikunnallisuus katsotaan eduksi ennen kaikkea nuoremmilla hakijoilla.

Näytelmää olisi tarkoitus harjoitella viikot 17-23 ja kesätauon jälkeen viikot 32-36. Ensi-ilta on 7.9.2024. 

Casting pidetään la 6.4. klo 12-16, ja ilmoittautua voi ohjaaja Pepe Hakalalle osoitteeseen pepehakala4@gmail.com. Lisätietoja tulossa myöhemmin.

Scroll to Top